Karaman Amele Birliği Ortaokulu

Vizyon: Okulumuzda öğrenmenin temel ihtiyaç olduğuna, • Okulumuzda her öğrenciye öğrenme için her türlü fırsatın verildiğine, • Okulumuzda tüm çalışanların, • Atatürk ilke ve inkilaplarını benimsemiş, • Bilgiye ulaşmayı bilen, • Ülkesine ve tüm insanlığına faydalı hizmetler yapan kişiler olduğuna inanırız.

Misyon: . Öğrencilerimizin öğrenmeyi öğrenmesi • İnsana, düşünceye, • Özgürlüğe, kültürel mirasa, • Dürüstlüğe, karşılıklı saygıya • Öğrenmeye sorumluluk almaya, • Çağın gelişimine ayak uydurmaya • Ve demokrasiye dayanan bir eğitim • Anlayışının yayılmasına katkıda bulunmaktadır.

Başarılar:

Yabancı Dil: ingilizce
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://karamanamelebirligiortaokulu.meb.k12.tr

Adres - KARAMAN BELDESİ MERKEZ MAH. KOCAAHMETLER 1 SK. KARAMAN AMELE BİRLİĞİ OKULU SİTESİ NO: 4 MERKEZ / ZONGULDAK

Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM

Yerleşim Yeri - KARAMAN BELDESİ MERKEZ ZONGULDAK

Ulaşım KARAYOLU İLE SAĞLANMAKTADIR. Okulumuz ANKARA-ZONGULDAK KARAYOLU ÜZERİNDE OLDUĞU İÇİN HER YARIM SAATTE BİR İL MERKEZİNE VE İLÇELERE DOLMUŞ BULUNABİLMEKTEDİR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL MERKEZİNE 25 KM DEVREK İLÇESİNE 35 KM ÇAYCUMA İLÇESİNE 30 KM